WERKWIJZE

 

Bereikbaar, Begrijpelijk, Betaalbaar en Betrokken.... dat zijn de kernwaarden die Advocatenkantoor Delgado hoog in het vaandel houdt.

Het advocatenkantoor is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Mocht uw advocaat tijdelijk niet bereikbaar zijn, dan kunt u altijd een bericht bij zijn secretaresse achterlaten. Indien nodig wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

U wordt van het begin tot het eind persoonlijk en in duidelijke taal geïnformeerd over de kansen, de kosten en de voortgang van uw zaak. Uiteraard kunt u in geval van vragen of onduidelijkheden contact opnemen.

Advocatenkantoor Delghado hanteert aantrekkelijke uurtarievenvoor bedrijven en particulieren. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om voor een vast bedrag per jaar onbeperkt telefonisch juridisch advies te krijgen. Voor particulieren geldt dat de advocaatkosten inkomensafhankelijk zijn.

Uw advocaat heeft hart voor de zaak en is betrokken bij uw belangen. Zaken dienen met de nodige voortvarendheid afgehandeld te worden en er zal dan ook worden toegezien dat uw zaak niet onnodig lang blijft voortduren. Door vaart in de zaak te houden en derden aan te sporen dit ook te doen, zal uw zaak binnen een redelijke termijn kunnen worden afgerond.