UW ADVOCAAT

 

De heer R. Delgado is in 1978 geboren in Rotterdam en is van Nederlandse/Kaap Verdiaanse afkomst. Opgroeiend in een kansarm gezin dat moest rondkomen van een minimum inkomen, besloot hij al op jonge leeftijd later rechten te studeren en advocaat te worden. Als eerste in zijn familie studeerde hij aan een Universiteit en haalde hij in 2000 zijn diploma Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een Privaatrechtelijke afstudeerrichting en de nadruk op het Arbeidsrecht.

Tijdens zijn studie was de heer Delgado werkzaam als studentbegeleider op de Universiteit en Sociaal Raadsman in de Rechtswinkel Schiedam. Na afloop van zijn studie heeft hij korte tijd als juridisch medewerker gewerkt bij verschillende advocatenkantoren en het Openbaar Ministerie, waarna hij begin 2002 als advocaat werd beëdigd en jaren werkte bij het middelgrote kantoor Lamsma Veldstra & Lobé Advocaten te Rotterdam waar hij bedrijven bijstond. Vervolgens heeft hij zijn vaardigheden vergroot bij het kantoor Baumgardt & Brökling Advocaten te Spijkenisse alwaar hij optrad voor bedrijven en particulieren.

In 2006 opende hij de deuren van zijn eigen kantoor in Hoogvliet-Rotterdam op bedrijventerrein De Gadering en besloot hij zich te richten op juridische bijstand aan bedrijven en particulieren met als motto "voorkomen is beter dan genezen" en "spreken is zilver en schrijven is goud".

Inmiddels staat de heer Delgado al jaren met succes bedrijven en particulieren met raad en daad terzijde op het gebied van o.a. de naleving van contracten, het verkrijgen van schadevergoeding, persoonlijke kwesties en strafzaken. Als ondernemer begrijpt hij bedrijfsmatige processen en belangen van zijn klanten als geen ander en gezien zijn afkomst weet hij iedereen onbevooroordeeld tegemoet te treden. Hij volgt jaarlijks diverse opleidingen en cursussen om zijn deskundigheid en vaardigheden op peil te houden. Daarnaast heeft hij regelmatig overleg met collega-advocaten om te klankborden. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met films, video en voetbal.