Werkwijze

U heeft een betrokken advocaat nodig met hart voor uw zaak. Uw advocaat denkt met u mee en helpt problemen te voorkomen. Uw advocaat zal er op toezien dat de zaak niet onnodig lang blijft voortduren. Door vaart in de zaak te houden en derden aan te sporen dit ook te doen, zal de zaak binnen een redelijke termijn kunnen worden afgerond.

U wordt van het begin tot het eind door uw advocaat persoonlijk en in duidelijke taal geïnformeerd over de kansen, de kosten en de voortgang van de zaak. Uiteraard kunt u in geval van vragen of onduidelijkheden contact opnemen.

Het advocatenkantoor hanteert voor bedrijven en particulieren aantrekkelijke uurtarieven. Voor beginnende bedrijven, stichtingen en incasso’s tot €25.000,= wordt een aangepast tarief gehanteerd. Voor particulieren geldt dat de advocaatkosten inkomensafhankelijk zijn.

Het advocatenkantoor is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Mocht uw advocaat tijdelijk niet bereikbaar zijn, dan kunt u altijd een bericht bij zijn secretaresse achterlaten. Indien nodig wordt u zo spoedig mogelijk door uw advocaat teruggebeld.